dilluns, 24 de maig del 2010

Cursa del Castell d'Olèrdola 2010

Aquest diumenge es va dur a terme la XI edició de la Cursa del Castell d'Olèrdola. Una cursa que després de 5 anys de no celebrar-se es recuperava amb l'essència de sempre, sol, calor, i un circuit de 10 km's amb el punt culminant del Castell d'Olèrdola.

Tot i que en aquesta distància ho acostumo a passar força malament, i no m'agraden les curses tant curtes, soc dels que penso que s'ha de donar suport a les iniciatives de costat de casa, per lo que, cap a Moja hi falta gent, a veure que passa.

Entre els corredors, un pupurri de sprinters, o sigui els de samarretes de tirants i pantalons supercurts, fent l'escalfament i superconcentrats, muntanyerus, amb malles i comentant distesament la jugada, i un gran nombre d'aficionats més, inclassificables, això si amb ganes de fer esport i passar-ho molt bé en la seva lluita personal contra els col.legues o amb el crono.

A les 09h, ja teniem un sol radiant, i una temperatura que ens feia preveure que passariem força calor, cosa que vem patir, tot i la curta durada de la cursa.

Sortida a tope, a mitja cursa a tope,i final a l'esprint.Aquí ningú afluixa o que? A 200 metres de la sortida elprimer ja ens n'ha tret 100 i fins i tot amenaça el liderat de la bicicleta que obre la cursa. Jo com sempre, intento seguir els de davant, mentre pugui, allí estic. Km 4 i 16 minuts, 4' el Km! Impresionant!! Com sigui tota l'estona així fonem els ploms. Comença la pujada i s'incrmenta el temps de pas per km,però al final surten 5' per km, cosa que no està malament per un tractor com jo! 10,8 km 55'